Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Add Comment met Kygo

De wereldberoemde Kygo was onlangs in Nederland voor de lancering van zijn nieuwe headphones. Dit deed hij op 4 juni door middel van een akoestische performance achter de piano in De Bijenkorf te Amsterdam. Kygo heeft de headphones gemaakt in samenwerking met Smartech en De Bijenkorf is daarmee een van de eerste winkels die deze koptelefoons verkoopt.

Kygo in Add Comment! Wij spraken de Noorse DJ over zijn jeugd, zijn vriendschap met Shawn Mendes en een mogelijke samenwerking met FIFA?! ⚽️ Meer Add Comment zien? Abonneer je via: http://xite.nl/subscribe

Vond je dit een leuke video? Vergeet deze video niet te liken en check ook de andere afleveringen van Add Comment: http://xite.nl/addcomment  

Over Kygo

Kygo is de artiestennaam van de Noorse DJ en producer Kyrre Gørvell-Dahll. De stijl van Kygo is een mengelmoes van verschillende genres waaronder deephouse, electro en triphop. De producer begon al vroeg met de creatie van muziek op zijn slaapkamer, zo was hij liever bezig met zijn muziek dan dat hij in de boeken dook voor school. Kygo begon met maken van remixes van classics en bekende nummers, hier verwierf hij veel followers mee op social media. Dit succes zette zich voort in eigen releases zoals ‘Here For You’, het megasucces van ‘Firestone’, en ‘Stargazing’. Kygo werd door Billboard al getipt als ‘The Next EDM superstar’ en hier is XITE het mee eens!

Check Kygo featuring Chelsea Cutler op ‘Not Ok’: https://youtu.be/MFdzgnMOmlw

Over Add Comment

In Add Comment duikt XITE samen met verschillende artiesten de online wereld in. Wat kunnen we allemaal vinden en wat vindt de artiest hiervan? We gaan door eigen geplaatste posts, muziekvideo’s en comments van fans.

FUN
FACTS