Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Lauwtje wil album maken met Latifah, Tabitha en meer!

Rapster Lauwtje (Van Klasse), die we kennen van haar hit ‘Litty’ met Young Ellens en haar 101Barz sessie, reageert op alles wat XITE over haar kon vinden op het internet. ?

Rapster Lauwtje (Van Klasse), die we kennen van haar hit ‘Litty’ met Young Ellens en haar 101Barz sessie, reageert op alles wat XITE over haar kon vinden op het internet. ? Wil je meer Add Comment zien? Abonneer je dan nu via: http://xite.nl/subscribe.

Vond je dit een leuke video? Vergeet dan niet een duimpje omhoog te geven en check ook Lauwtje in Skip Or Like: https://youtu.be/bjPM69ZAiDY. ?

Over Lauwtje

Lauwtje, de rapster van Van Klasse, debuteerde in 2018 met haar eigen single ‘Dag In Dag Uit’. Daarvoor was zij al te horen op het debuutalbum van Esko ‘Beats By Esko’. Dit album kwam binnen op nummer 1 in de album top 100. Hier was zij te horen op de track ‘Bye, Bye, Bye’ met Josylvio en Jermaine Niffer. Nadat Lauwtje te horen was in de megasessie van Van Klasse bij 101Barz, nodigde Rotjoch haar uit voor een individuele 101barz sessie en deze is inmiddels bijna 800.000 keer bekeken! In 2019 bracht ze ‘Litty’ uit met Young Ellens en nu komt zij alweer met het volgende nummer: ‘Helaas’.

Check hier Lauwtje haar videoclip van ‘Helaas’:  https://youtu.be/GVMkDzJ80R8.  

Over Add Comment

In Add Comment duikt XITE samen met de artiest de online wereld in. Wat kunnen we allemaal over de artiest vinden en wat vindt de artiest hiervan? De artiest gaat door eigen geplaatste posts, muziekvideo’s en comments van fans.

Check hier alle afleveringen van Add Comment: http://xite.nl/addcomment.

FUN
FACTS