Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Boost je goede voornemens met XITE’s Home Gym

Het einde van januari nadert en de sportscholen blijven helaas nog een tijdje dicht. Dat betekent echter niet dat je bij de pakken neer moet gaan zitten. No more excuses! Met de Home Gym van XITE werk je jezelf in het zweet en werk je aan je goede voornemens.

XITE interactieve app
Van de warming-up tot de cooling-down, met de Home Gym van XITE maak je jouw at-home workout compleet. Begin je workout fris met Warm Up en kies daarna voor één van onze energieke en uptempo Latin, Rock, Dance of Hip-Hop channels. Sluit je workout af met een selectie van rustgevende muziekvideo’s in Cool Down. Good job, you made it! De Home Gym channels vind je in de interactieve XITE app, beschikbaar voor Ziggo klanten met de Mediabox XL of Mediabox Next.

XITE TV
4 at 4: Home Gym
Deze week staan de 4 at 4’s in het teken van de Home Gym. Iedere dag motiveren we jou om om 16:00 een korte workout te doen. Kies jouw favoriete genre en zorg dat je tijdig klaarzit!

Op maandag beginnen we met de Home Gym: Pop. Dinsdag is het tijd voor beast mode tijdens de Home Gym: Hip-Hop. Op de woensdag slepen de hardste rocknummers je door je workout tijdens de Home Gym: Rock. Tijd voor cardio! Op donderdag sta jij te springen tijdens de Home Gym: Dance. Vrijdag rond je de werkweek af met een heerlijke latin inspired workout tijdens de Home Gym: Latin dance workout.

Workout top 20
Nog geen spierpijn? Op zaterdag 23 januari kan je nog een laatste keer alles geven tijdens de Workout top 20. En de zondag, dat is natuurlijk je welverdiende rustdag! 

XITE is bij vrijwel alle televisieaanbieders te vinden. Staat jouw provider er niet bij? Klik hier voor het complete zenderoverzicht.

FUN
FACTS