Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Dit was de battle der dansbattles van Lowlands!

Bacardí en XITE presenteren ‘The First Move’. Mandy Woelkens en Stepherd reisden deze zomer stad en (buiten)land af om de vetste festivals te bezoeken. Op ieder festival zochten ze naar juicy festival verhalen, de gekste dansmoves en de leukste festival flirt-tips die je maar kunt bedenken. Ze sluiten het festival seizoen af met de battle der dansbattles in Casa Bacardí!

In de vierde en alweer laatste aflevering van The First Move geeft het festivalpubliek van Lowlands onze lieflijke Rum Reporters hun beste dansbattle advies. Dit advies varieert van ‘helemaal gek gaan, schijt hebben en twerken’ tot grab the p*ssy. Verder probeert Stepherd van ‘de omgekeerde twerk’ de nieuwste hype te maken en verklapt Sef dat zijn go-to dansmove de ‘old-man-clap’ is.

De leipste Lowlands lullabies    
Uiteraard hebben de Rum Reporters  ook dit keer weer heerlijke juicy festival verhalen verzameld. Want wat is een ‘nek-barfje’ en hoe wist een 15-jarige Sef ooit Lowlands binnen te sneaken? Je ziet het allemaal in de laatste aflevering van The First Move!

De dansbattle der dansbattles
Om voor eens en voor altijd te bepalen wie de beste first moves heeft, gingen Stepherd en Mandy nog één keer de dansbattle met elkaar aan in Casa Bacardí. Onder luid gejuich van het publiek gaat Mandy bíjna tot de grond en scoort Shepherd punten met zijn omgekeerde twerk. Wie oh wie mag zich uiteindelijk de master van The First Move noemen? Check het hier:Meer zien?
Ben je stiekem nu een beetje sad dat dit alweer de laatste aflevering is van The First Move? Kijk dan hier de vorige afleveringen terug:

FUN
FACTS