Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Punten scoren met buikdans moves op een festival?

Bacardí en XITE presenteren ‘The First Move.’ Met Mandy Woelkens & Stepherd als flitsende Rum Reporters, struinen we de leukste festivals in binnen- en buitenland af. Op ieder festival zoeken we naar juicy festival verhalen, de beste First Moves en de leukste festival flirt-tips die je maar kunt bedenken.

The First Move: Pukkelpop
Pukkelpop is een van de festivals die onze Rum Reporters natuurlijk niet mochten missen. Dus reisden ze de zon achterna om van de Belgische festival vibes te proeven. In deze nieuwste episode van The First Move onderzoeken Shepherd & Mandy wat de dans trends zijn dit festival seizoen! Ze vragen de festivalgangers het hemd van het lijf en lucky for you zijn de Pukkelpopgangers meer dan loslippig! Onder het mom ‘daad bij woord voegen’ showen ze zonder gêne hun favoriete dansmoves. Genieten geblazen dus vanachter je beeldscherm!

Uiteraard moeten onze eigen Rum Reporters ook aan de bak! Met een aantal hilarische dance challenges testen ze hun eigen dansmoves uit op het Pukkelpop publiek. Klinkt leuk, maar sjansen door enkel te dansen is lastiger dan je denkt! Worden het een en al cringe momenten, of weten ze daadwerkelijk punten te scoren met ongemakkelijke buikdans bewegingen en hun ongetrainde foxtrot skills? Check het in episode 3 van The First Move!
 


Stay tuned voor episode 4 van The First Move, waarin de Rum Reporters Lowlands onveilig maken!

FUN
FACTS