Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Dominic Fike - '3 Nights'

De 23-jarige Afrikaans-Amerikaanse Dominic Fike bracht in oktober ‘3 Nights’ uit en inmiddels hebben we hier een super toffe video bij gekregen! ‘3 Nights’ van Dominic Fike check je de komende weken als Kickstart op XITE!

In ‘3 Nights’ zien we Dominic drie nachten lang samen met een meisje op wie hij een crush heeft! Famous fans? Die heeft Dominic ook! Zo kreeg hij onder andere shout-outs van Billie Eilish maar zijn ook de Kardashians fan van hem.

Dominic is goed te herkennen aan zijn opmerkelijke tattoo’s. Zo heeft hij o.a. een Apple-logo onder zijn oog en dit is niet omdat hij zo’n grote fan is van het merk. Dominic’s eigen zusje heet namelijk ook Apple.

Aan het begin van zijn carrière was Dominic zeer gewild en kreeg hij dan ook bij veel verschillende labels een contract aangeboden. In de strijd met andere labels won Columbia Records met een aanbod van maar liefst 4 miljoen dollar! In 2018 tekende hij daarom bij het grote label.

Dominic moest plotseling naar de gevangenis. Dit deed veel voor zijn bekendheid! Zo kwam zijn nummer ‘3 Nights’ in de Top 5 van Australië en zijn nummer ging hier zelfs platinum. Inmiddels is hij al druk aan het werken zijn nieuwe album, wij zijn benieuwd!

Dominic zijn video ‘3 Nights’ check je de komende weken als Kickstart op XITE!

FUN
FACTS