Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Grace VanderWaal - ‘Waste My Time’

Maak kennis met de jonge getalenteerde singer-songwriter Grace VanderWaal. Met haar nieuwste single ‘Waste My Time’ is zij de nieuwe Kickstart op XITE!

Grace VanderWaal is pas vijftien jaar en op dit moment al bezig om de wereld te veroveren met haar muziek. Grace begon haar muzikale carrière met het posten van covers op YouTube en deed op haar twaalfde mee aan een van de grootste talentenshows ter wereld, namelijk America’s Got Talent. Ze kreeg de ‘golden buzzer’ en won het seizoen! Dit is zeker niet de enige prijs die deze getalenteerde zangeres op haar naam heeft staan, zo heeft ze namelijk al een Teen Choice Award, Radio Disney Music Award en een Billboard Woman In Music Award gewonnen. En dat allemaal op zo’n jonge leeftijd! Fun fact: Grace VanderWaal is half Nederlands. 

Eerder dit jaar heeft de zangeres de unieke kans gehad om op tour te gaan met Imagine Dragons tijdens hun ‘Evolve World Tour’, waarbij zij nooit had durven dromen dat zij zelf met een eigen show in Amerika zou optreden. Dat moment is echter al snel aangebroken, haar eigen tour is deze maand begonnen! 

Wij zijn nu al groot fan van Grace VanderWaal en daarom krijgt ze een welverdiende Kickstart op XITE! Laat ons weten wat je van ‘Waste My Time’ vindt via @XITENL & @GraceVanderWaal

FUN
FACTS