Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Hoger - ‘Can’t Stand Not Loving You’

Van Like This naar Kickstart! Hoewel Hoger jarenlang achter de schermen heeft gewerkt en muziek voor anderen produceerde, is het nu tijd voor de singer-songwriter om zelf in de spotlights te stappen. Onlangs bracht hij zijn nieuwe single ‘Can’t Stand Not Loving You’ uit, die je als Kickstart ziet op XITE.

Creativity flows through the family, want Hoger is de broer van Naaz! Hoger nam jarenlang de begeleiding van zijn zusje Naaz op zich, maar kiest nu voor zijn eigen succes. Dit liet hij zien met zijn allereerste single ‘Rain’. De zanger zette een grote stap en bewees hiermee dat hij op de voorgrond thuishoort. Hoger was eerder Like This bij XITE.

Hoger’s tweede single heet ‘Can’t Stand Not Loving You’. De zanger laat weten dat hij in dit nummer een aantal thema’s aanhaalt, waaronder verlatingsangst, het verliezen van liefde en de onzekerheden binnen een relatie. Met een fijn ritme en de bijpassende muziekvideo zijn wij er zeker van dat Hoger hier een hitje in handen heeft.

Één plus één is twee, Hoger is met ‘Can’t Stand Not Loving You’ Kickstart bij XITE! Laat ons weten wat je van het nummer vindt via @XITENL & @hogermusic.

 

FUN
FACTS