Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Josylvio ft. Kevin, Vic9 & Sevn Alias - Abu Dhabi

Wij willen je voorstellen aan de rapper Josylvio! Misschien ken je hem al van zijn nummer ‘Le7nesh’ met Sevn Alias, die uitkwam in 2015.

Josylvio komt uit het Gooi en heeft een Nederlandse moeder en een Egyptische vader. Wist je dat zijn echte naam Joost Theo Sylvio Yussef Abdelgalil Dowib is? Een paar jaar geleden begon hij met muziek maken samen met producer Esko, die hij leerde kennen op een probleemschool in Almere.

Onlangs bracht Josylvio zijn tweede album ‘2 Gezichten’ uit! Met de titel ‘2 Gezichten’ verwijst Josylvio naar zichzelf, hij omschrijft zichzelf namelijk als een lieve jongen met een heel kort lontje. Op dit album staan verschillende samenwerkingen met grote Nederlandse hiphop artiesten, waaronder het nummer ‘Abu Dhabi’.

‘Abu Dhabi’ kwam toevallig tot stand toen Josylvio met Kevin, Vic9 en Sevn Alias aan het chillen was in de studio. In dit nummer rapt hij over reizen naar Abu Dhabi, wat voor hem symbool staat voor het hebben van veel geld.Wij zijn fan van Josylvio en daarom geven wij hem een Kickstart!

Wat vind jij van ‘Abu Dhabi’? Laat het ons weten via @Josylvio en @XITENL!

FUN
FACTS