Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Leafs - ‘Mamacita’

Onder het motto ‘altijd blijven flexen’ is rapper Leafs het (inter)nationale trap- en hiphoplandschap aan het veroveren. Hoog tijd om hem beter te leren kennen. We stellen je graag voor aan Leafs, de nieuwe Kickstart van XITE!

De 16-jarige rapper uit Almere heeft met zijn platendeal bij Noah’s Ark, optredens door het hele land en honderdduizenden fans een iets ander leven dan zijn leeftijdsgenoten. Naast zijn vmbo-opleiding is Jahmil Dapaloe - beter bekend als Leafs - onderweg naar de top en niets zal hem stoppen.

In 2016 liet producer Ramiks zijn oog vallen op de toen pas vijftienjarige Leafs. Hij nam de rapper onder zijn hoede en inmiddels is wel gebleken dat ze elkaar meer dan perfect aanvullen. Leafs Sensei heeft sindsdien namelijk 2 EP’s uitgebracht en daarnaast dropte hij ook nog eens 11 singles!

Dat Leafs in de rapwereld ook veel indruk maakt mag wel duidelijk zijn. Hij heeft namelijk al samengewerkt met Yung Nnelg en Bokoesam. Ook stond hij in 2017 op het een van de grootste HipHop festivals van Nederland, namelijk WOO HAH!

Wij hopen dat Leafs lekker door blijft flexen en toffe tunes blijft droppen, daarom is hij onze nieuwe Kickstart en zal je hem extra vaak op XITE voorbij zien komen!

 

FUN
FACTS