Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
NAAZ - 'Up To Something '

Naaz ken je misschien al van haar ‘Words’, waar ze ook een XITE awards nominatie mee binnen sleepte voor ‘Best Music Video’. Nu is ze terug met ‘Up To Something’ en daarmee scoort ze een Kickstart op XITE!

Naaz is ‘Up To Something’ en dat is het veroveren van jouw hart! De Rotterdamse Singer-songwriter en producer met Koerdische roots is altijd al bezig geweest met muziek. Ze is op haar 6e begonnen met het muziek maken en voorlopig is ze hier nog niet mee klaar. Haar eerste single ‘Words’ is meer dan 6,5 miljoen keer gestreamd en was eerder al Kickstart bij XITE.

De prachtige Naaz omschrijft haar eigen muziek als Quirk-pop, dit is popmuziek met geluiden uit de natuur. Met haar vernieuwende stijl en mooie liedjes is ze gekozen om op te treden op Eurosonic. Ze wordt namelijk gezien als een van de grote nieuwe talenten in Europa.

Fan van Naaz? Vergeet dan zeker niet om een stem achter te laten via xite.nl/vote en zorg ervoor dat zij de XITE Award voor ‘Best Music Video’ en ‘Best Kickstart’ wint.


Wat vind jij van ‘Up To Something’? Laat het weten via @XITENL en @bitsofnaaz.

FUN
FACTS