Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Noah Kahan - 'Hurt Somebody'

‘Hurt Somebody’ is een nummer van de Amerikaanse singer songwriter Noah Kahan. Wij zijn fan dus geven Noah daarom een dikke Kickstart!

Maak kennis met Noah Kahan, de jonge singer-songwriter die grote indruk maakt met zijn nieuwste track. De 21-jarige Noah is opgegroeid in het kleine plaatsje Strafford, VT, en begon met het maken van muziek toen hij 9 jaar oud was. Op zijn 17e ging hij samenwerken met vrienden die muziekproducers waren. Hierdoor viel hij op en ving hij de aandacht van onder andere zijn huidige manager en een aantal schrijvers! Dit zorgde ervoor dat hij zijn aanmelding aan de Tulane University introk en zijn carrière als muzikant voorzette.

Hij bracht zijn eerste single ‘Young Blood’ uit in januari 2017 en in datzelfde jaar nog eens 4 andere tracks! ‘Hurt Somebody’ is Noah Kahan’s single uit 2017 van zijn gelijknamige debuut EP. Een aantal maanden later bracht hij een andere versie van het nummer uit in samenwerking met Julia Michaels

In zijn woorden: “‘Hurt Somebody’ gaat over de verlammende angst om de knoop door te hakken. Het einde van iets kan pijn doen en ‘Hurt Somebody’ gaat over die pijn die je voelt bij het maken van de beslissing."

De video is erg letterlijk en past precies bij de track, en hiervan zijn wij erg onder de indruk!

Laat ons weten wat je van Noah Kahan’s ‘Hurt Somebody’ vindt via @XITENL en @NoahKahan.

FUN
FACTS