Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Quique - 'Bum Bum'

Ontmoet Enrique Ebbink, die onder de naam Quique muziek maakt. Deze Nederlands/Colombiaanse artiest schrijft nummers in het Nederlands én in het Spaans, met als grootste inspiratiebronnen J Balvin en Pharrell Williams. De aankomende weken is hij met zijn zomerse single ‘Bum Bum’ Kickstart bij XITE!

Quique is een artiest die met een been in Zuid-Amerika staat en een been in Nederland en dit hoor je duidelijk terugkomen in zijn muziek! Afgelopen jaar bracht hij zijn EP ‘Tú’ uit, wat Spaans is voor ‘jij’. Op deze EP zingt Quique over de ups en downs van het leven en de liefde. Een bijzondere EP met een unieke draai aan latin en urban muziek! Give it a listen.

Zijn nieuwe single ‘Bum Bum’ is zomers, sensueel en super catchy. Deze zomer is geen enkel festival of playlist veilig voor Quique. Wij voorspellen dan ook dat deze track spoedig de hitlijsten zal bestormen en heel Nederland (en Zuid-Amerika) zal laten laten dansen. 

Quique deed eerder dit jaar mee aan XITE presents: your road to Sziget, waar hij de finale helaas net niet haalde. Wel zijn we blij dat we Quique op deze manier ontdekt hebben en daarom ontvangt hij een welverdiende Kickstart. Laat ons weten wat jij van ‘Bum Bum’ vindt via @quique.efecto en @XITENL!

FUN
FACTS