Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Sabrina - 'Carpenter'

Sabrina Carpenter is slechts 20 lentes jong maar al helemaal klaar om de wereld in te pakken met haar toffe muziek. Als kleine meid werd ze al bekend via Disney, zo was ze onder andere te zien in de populaire series ‘Girl meets world’, ‘Austin and Ally’ en nog veel meer Disney classics. Vanaf 2014 veranderde ze van koers en besloot ze haar engelenstem aan het grote publiek te laten horen, sindsdien heeft ze maar liefst drie albums uitgebracht!

De nieuwste track van Sabrina is ‘Paris’ en wij zijn fan! Het nummer gaat over de liefde, Parijs, maar ook over dat ze steeds aan haar LA crush blijft denken. Deze alleskunner doet zelfs een deel van het nummer in het Frans! Haar tracks gaan onwijs lekker bij haar fans en ook Ariana Grande heeft deze meid in haar vizier, Sabrina stond in 2017 namelijk in het voorprogramma van de Dangerous Woman tour van Grande.

 

Sabrina is een mega talent en haar tracks gaan onwijs lekker. Wij denken dat Sabrina Carpenter het ver zal schoppen in de music industry en daarom check je ‘Paris’ de komende weken als Kickstart op XITE!

 

FUN
FACTS