Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Stephen Puth - ‘Half Gone’

Let us introduce you to Stephen Puth! De achternaam zal je waarschijnlijk bekend in de oren klinken maar Stephen is meer dan alleen de broer van Charlie. De 24 jarige pop muzikant en singer songwriter is achter de schermen al onwijs bekend. Eerder schreef hij namelijk al muziek voor The Vamps, Pretty Much en nog veel meer artiesten. Inmiddels is hij ook hard aan de weg met zijn eigen muziekcarrière en daar zijn wij erg blij mee!

Stephen vertelt op zijn eigen website over zijn passie voor schrijven over onderwerpen die hem erg aangrijpen Vaak zijn het kleine dingen waarvan hij destijds niets dacht, maar die later een grote impact op hem bleken te hebben. Met deze insteek schrijft hij ook zijn nummers.

Een paar maanden geleden bracht hij het nummer ‘Sexual healing’ uit en de videoclip is inmiddels al 4 miljoen keer is bekeken. Vorige week bracht hij het dropte hij ‘Half Gone’ en ook deze gaat inmiddels ook al onwijs lekker!

‘Half Gone’ gaat over hoe je telkens een stukje van je hart weg geeft wanneer je verliefd bent. In de bijpassende video zien we Stephen in een relatie die helaas niet vlekkeloos verloopt. De video brengt de relatie  op een andere manier in beeld dan je gewend bent van andere muziekvideo’s, het begint in ‘Half Gone’ namelijk met de break-up en vanaf daar gaan we terug naar het begin en het moment waar Steven en zijn vriendin verliefd werden. Hierdoor zien we ook het moment waarop het mis ging en wanneer ze uit elkaar begonnen te groeien.

Stephen Puth gaat al onwijs lekker, maar wij geloven erin dat het nog beter kan. Na zijn track ‘Sexual Healing’ die maar liefst 4 miljoen keer werd bekeken, releasede hij onlangs ‘Half Gone’. Stephen Puth met ‘Half Gone’ check je de komende weken als Kickstart op XITE.

FUN
FACTS