Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Artistic Raw ft. Ida - 'In The Middle'

Artistic Raw is één van de meest veelzijdigste dj’s van Nederland. Hij is al vroeg begonnen met het maken van zijn unieke sound.

Artistic Raw begint online steeds meer populair te worden, maar ook andere dj’s zijn fan van hem. Zo heeft Chuckie hem genomineerd als artiest van de maand bij BBC Radio en bij Artistic Raw’s eerste club concept en mixtape deden ook veel dj’s met hem mee. Hardwell, Tiesto, David Guetta kwamen onder andere als support. Ook Afrojack is onder de indruk van Artistic Raw en heeft de single ‘Drop The Bass’ onder zijn label laten uitkomen.

Voor zijn nieuwe single ‘In The Middle’ werkte Artistic Raw  samen met Ida. Ida komt uit Noorwegen en is een up en coming songwriter. In 2011 heeft ze al een song geschreven voor Mimi Blix. Nu is ze bezig met het maken van haar eigen songs samen met producers van all over de wereld.

Wij zijn benieuwd wat jij van ‘In The Middle’ vindt! Wil jij de clip van Artistic Raw met Ida zien op XITE? Like dan de onderstaande Facebook post, want bij 300 likes zenden wij de volledige clip 8 februari om 17:00 uit op XITE!

Wil jij meer van Artistic Raw en Ida zien? Like dan deze post! Bij 300 likes voor 16:45 zenden we #InTheMiddle om 17:00 uit op XITE!

Geplaatst door XITE op woensdag 8 februari 2017

 

FUN
FACTS