Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
CF$ - ‘Poukisa’

Maak kennis met de heren van CF$! Het drietal begon in Amsterdam als DJ-act, maar boekte internationaal ook al gauw succes. Niet veel later begon CF$ met het produceren van muziek. Deze week bepaal jij of je hun nieuwste release ‘Poukisa’ op XITE ziet!

De afkorting CF$ staat voor ‘Colorful Soundsystem’ en bestaat uit een DJ, producer en MC. De heren stonden niet alleen in Amsterdamse clubs, maar deden ook festivals als Lowlands, Appelsap en Mysteryland aan. Internationaals succes volgde als snel. Het trio zet met hun opzwepende energie en frisse sound namelijk ook performances neer in Frankrijk, Duitsland en Engeland.

Het talent van CF$ uit zich op meerdere manieren, zo produceert de drie heren ook hun eigen muziek. Hun sound ligt voornamelijk op het gebied van trap en afro, maar ze hebben meer in huis en dat bewijzen ze met ‘Swing My Way’: een popnummer met afrobeat invloeden. Onlangs dropten zij ‘Poukisa’, hun tweede single met een featuring van Kyara Shereen en Saint Ronil. Een fijn afropop nummer met alleen maar positive vibes!

Deze week is CF$ met ‘Poukisa’ Like This bij XITE. Bij 300 likes voor 16:45 wordt ‘Poukisa’ om 17u uitgezonden op XITE! Double tap and swing your way to the tv. 
 

 

FUN
FACTS