Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
HEBE – ‘Hunting Me’

Maak kennis met rising artist HEBE! Deze singer-songwriter behaalde met haar eerste twee EP’s in een korte tijd meer dan een miljoen streams en beklom al het podium in het buitenland. Haar nieuwe tune ‘Hunting Me’ is de debuutsingle van haar aankomende album en deze week Like This bij XITE.

De uit Amsterdam afkomstige singer-songwriter is opgegroeid in een familie van kunstenaars. Zo is haar vader regisseur en haar moeder ontwerpster. Dat er nog meer talent in deze familie zit, dat bewijst HEBE. Als jong meisje zat zij al veel achter de piano om muziekjes te maken en teksten te schrijven. HEBE studeerde in 2014 af aan het Conservatorium van Amsterdam en bracht niet veel later haar debuut EP ‘The Beginning’ uit.

HEBE haalt haar invloeden uit artiesten als James Blake, Bon Iver en Van Morrison. Haar eigen sound omschrijft zij als opliftend en melancholisch: “In de muziek probeer ik verschillende facetten van mijn persoonlijkheid ruimte te geven. Ik ben open, maar ook naar binnen gekeerd, ik weet wat ik wil, maar ik kan ook verstrikt raken in twijfel. Ik ben op zoek, zoals iedereen geloof ik, naar balans. Muziek is daarvoor mijn instrument.”

Haar nieuwste track “Hunting Me’ is een electro-pop track met een powervolle melodie. Deze catchy single is Like This bij XITE en jij bepaalt of je deze op TV ziet! Bij 300 likes voor 16:45 check jij deze single om 17u op XITE! ?

 

FUN
FACTS