Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Le Boy - 'Mascar'

Meet de Like This van deze week: Le Boy!

Le Boy is een producer-duo uit Nederland. De naam Le Boy is ontstaan toen de mannen net begonnen met het maken van muziek. Max gebruikte vaak ‘het is je boy’ als stopwoordje. Al snel vonden ze dat “Je Boy” geen geschikte naam was en hebben ze deze veranderd in “Le Boy”.

Al snel nadat ze begonnen met muziek maken hebben hun droom waargemaakt. Ze wilden binnen een half jaar op wereldtournee gaan en dat is ze gelukt!

Kort na hun onafhankelijke wereldtour, nemen ze hun eerste muziekvideo op en droppen ze hun debuut EP “Up & Boss”. Inmiddels hebben ze support gekregen van de legendarische producers Boaz van de Beatz, David Guetta en Diplo en tekenen ze bij Nouveau Riche.

Nu hebben ze hun nieuwe single ‘Mascar’ gedropt. Mascar is een ongekend harde edm-banger met punk, trap én dubstep invloeden. Niets is te gek in deze muziek video. Zo zie je o.a. een groep gewelddadige hooligans, een ridder en een robot die kwaad bestrijdt.

Wij zijn benieuwd wat jij van ‘Mascar’ vindt! Wil jij de clip van Le Boy zien op XITE? Like dan onderstaande Facebook post, want bij 300 likes voor 16:45 zenden wij de volledige clip op 26 juli om 17:00 uit op XITE!

Vind jij de clip van Le Boy ook zo awesome? ?? Like dan deze post want bij 300 likes voor 16.45 zie je de clip van #Mascar om 17.00 op XITE!

Geplaatst door XITE op woensdag 26 juli 2017

 

FUN
FACTS