Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Mpes - 'Voor Mij' ft James Watss

Mpes is een Rotterdamse R&B artiest en een echte entertainer. Deze zanger, rapper en producer is van alle markten thuis. Hij gaat lekker met zijn nummer ‘Voor Mij’ en daarom check je Mpes vandaag in Like This op XITE!

Michael Paul Efraïm Sohilait, beter bekend als Mpes, heeft super veel talent in zijn mars waar Nederland zeker kennis mee moet maken.  De inmiddels 21-jarige Rotterdammer heeft tracks uitgebracht als ‘Overthinking’ en ‘Thinking’. Mpes heeft een heerlijke unieke sound en dit laat hij op zijn nieuwste nummer zeker horen. Samen met James Watss heeft hij vorige week ‘Voor Mij’ uitgebracht met een bijbehorende clip.

In de videoclip van ‘Voor Mij’ zien we Mpes samen met zijn vriendin in een gezellige setting op de bank. Helaas blijft dit niet zo gezellig, de twee gaan door een moeilijke tijd heen en zijn vriendin verlaat tijdelijk het huis. Mpes heeft hier erg veel spijt van en gaat dan ook weer terug naar zijn vriendin om dit uit te praten. Ook James Watss, de featuring van het nummer, zien we terug in de video.

Bij 200 likes voor 16,45 op de Facebook post check je ‘Voor Mij’ van Mpes ft. James Watss om 17u op XITE!

FUN
FACTS