Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Shafique Roman ft. Ravy & DAMÉLOLA - How It Feels

Ravy, DAMÉLOLA en Shafique Roman hebben hun krachten gebundeld en daar is het nummer ‘How It Feels’ uitgekomen. Een zomerse track waarop de drie verschillende stijlen van de drie artiesten mooi samenkomen. Vandaag bepaal jij of je ‘How It Feels’ op XITE gaat zien!

De Nederlandse Ravy combineert verschillende stijlen in haar muziek. Zo maakt ze onder andere een combinatie van rap met pop, EDM, R&B en voegt ze daar ook nog invloeden vanuit Indiase en Surinaamse muziek aan toe. De passie voor muziek zat er van jongs af aan al in en niets zal haar dan ook tegenhouden om het te maken in de industrie. Ze heeft al enkele mooie samenwerkingen met artiesten en producers op haar naam staan en met ‘How It Feels’ kan ze weer een mooie samenwerking toevoegen aan haar cv. 

Op ‘How It Feels’ zijn ook de vocals van de DAMÉLOLA te horen. Deze Engelse zangeres, componist, producer en tekstschrijver laat zich onder andere inspireren door Lauryn Hill en Aretha Franklin. Ze schrijft al haar eigen muziek zelf en inmiddels heeft DAMÉLOLA ook al mooie shows en festivals mogen doen waarbij zij het publiek helemaal meeneemt in haar performance. 

Op ‘How It Feels’ worden de heerlijke vibes van Ravy en DAMÉLOLA gecombineerd met de beats van de Haagse producer Shafique Roman. Shafique Roman kan je kennen van verschillende producties voor onder andere Frenna, Delany en André Hazes.

Wil jij ‘How It Feels’ om 17:00 op XITE zien? Geef de onderstaande post dan een dikke like! Bij 250 likes voor 16:45 zie je de video van Shafique Roman, Ravy en DAMÉLOLA om 17:00 op XITE!

 

FUN
FACTS