Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
The Overslept - 'Like This'

‘Save Our Souls’ is een meezinger waarmee rockband The Overslept je inpakt! Wil jij de video terugzien op XITE? Like dan onderstaande Instagram post want bij 250 likes voor 16:45u zie jij de mannen om 17u shinen op ons kanaal.

Al vanaf 2014 samen en ready to kick some ass! Jeugdvrienden Sem, Tommy, Daniël en Délano doen niets liever dan samen muziek maken. Met hun band The Overslept maken ze toegankelijke pop-rock en de boys hebben succes. Via de Popronde kregen ze bekendheid én een contract bij het label 8Ball Music. Daarnaast werden zij 3FM Talent in 2017 en hun hitsingle inclusief topvideo ‘Stolen Car’ deed het erg lekker. Ook is The Overslept niet vies van een goede performance. Ze zijn energiek en als ze op het podium staan pakken ze hun shine. Deze shine hebben ze dit jaar ook al laten zien op  Noorderslag en Paaspop.
 

Met ‘Save Our Souls’ willen de mannen meer van hun eigen sound laten horen. Ga jij graag uit je dak op de pop-rock vibe van The Overslept? Like dan de Instagram post want bij 250 likes voor 16:45u check je ze om 17u op XITE!

 

FUN
FACTS