Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Three Little Clouds - 'Lsdisco'

Three Little Clouds bestaat uit een zestal Amersfoortse muziekmakers die in een rap tempo de harten van heel Nederland veroveren. Deze week is ‘Lsdisco’, een disconummer met een clash tussen funk en pop Like This bij XITE. Maak je klaar voor een opzwepend nummer, of zoals ze zelf zeggen: ‘Trek je dansschoenen aan, je shirt uit en funk it up!’.

De band heeft onlangs getekend bij Agents After All en speelde dit jaar nog op Central Park en Amsterdam Open Air. Dit jaar is de Three Little Clouds elk weekend weer in een andere stad te vinden en vanaf september zal het zestal meedoen aan de Popronde. De band leeft bij elkaar en de artiesten wijken geen moment van elkaars zijde. 

Met ‘Lsdisco’ laat de band een catchy disco tune horen en in de videoclip wordt het nummer visueel tot leven gebracht. Op de B-side van de single staat ‘Breakadawn’, waarin het zestal juist meer een hiphop geluid laat horen. Naar de sound wordt gezocht en geschaafd, maar de band legt zich geen beperkingen op.

Deze week is ‘Lsdisco’ van Three Little Clouds Like This bij XITE! Bij 300 likes voor 16:45 op onderstaande post check je ‘Lsdisco’ om 17u op TV. Zit je klaar? Liken maar!

 

FUN
FACTS