Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
A$AP ROCKY & CARDI B OP WOO HAH!

Waar we je eerder al vertelden dat J. Cole, Sevn Alias en Lil Pump de vijfde verjaardag van WOO HAH! komen vieren, kunnen we je vandaag verblijden met nog meer lekkere namen. Spoiler alert: als echte hiphopliefhebber ga je erg blij worden van deze toevoegingen aan de line-up!


Princess Nokia door Rein Kooyman

Op 13, 14 en 15 juli 2018 wordt het festivalterrein van de Beekse Bergen overgenomen door een van de grootste hiphopfestivals van Nederland: WOO HAH! Na een succesvolle en uitverkochte editie in 2017, is WOO HAH! dit jaar klaar voor haar 5e verjaardag! Wie jarig is trakteert en dat heeft WOO HAH! goed begrepen

Afgelopen weekend ging WOO HAH! tijdens Eurosonic Noorderslag naar huis met de titel ‘Beste Festival’ op de IJzeren Podiumdieren uitreiking. Ook werd hun line-up gekroond vanwege de mix van grote internationale namen en opkomende nationale artiesten! Eerder werd natuurlijk al bekend dat onder andere J. Cole, Sevn Alias en Lil Pump het podium zullen beklimmen en nu is er nog meer nieuws over de line-up!

Hoewel je misschien zou denken dat het niet beter kon blijft WOO HAH! je verbazen. Vandaag zijn namelijk de hiphopking en -queen van dit moment aan de line-up toegevoegd, we hebben het natuurlijk over A$AP Rocky en Cardi B! Daarnaast komen ook Mula B, Beats By Esko en nog veel meer artiesten het festival onvergetelijk maken. Check de volledige line-up hier!


Travis Scott door Maite de Lorenzo

FUN
FACTS