Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
ADE Top 20

Kan jij ook niet wachten op Amsterdam Dance Event? Kijk zaterdag 13 & 20 oktober om 16:00 uur naar XITE’s ADE Top 20 en kom alvast in de feeststemming! De vetste namen uit de line-up van Amsterdam Dance Event zorgen ervoor dat jij er helemaal klaar voor bent.

Martin Garrix ft. Bonn - High On Life
Martin Garrix liet deze track voor het eerst horen tijdens zijn set op Tomorrowland en vanaf dat moment staat dit nummer bij ons op repeat. Een heerlijk festival nummer waardoor jij gegarandeerd niet meer stil kan zitten!

David Guetta ft. Anne-Marie - Don’t Leave Me Alone
Anne-Marie is helemaal hot! Na haar carriere als achtergrondzangeres bij Rudimental scoorde ze hit na hit, en heeft ze nu ook een dikke track met David Guetta op haar naam staan. Wil jij deze track live horen? Op 16 mei 2019 staat Anne-Marie in de AFAS Live in Amsterdam!

Dimitri Vegas & Like Mike ft Wiz Khalifa - When I Grow Up
Op zoek naar een verrassende sound? Dan is deze track helemaal wat voor jou! De broertjes Dimitri Vegas en Like Mike houden ervan om nieuwe dingen uit te proberen en dat is zeker gelukt met ‘When I Grow Up’.

Lost Frequencies ft. James Blunt - Melody
Als we het dan toch over unieke sounds hebben, mag deze track zeker niet overgeslagen worden. Lost Frequencies staat erom bekend zijn inspiratie buiten de dance muziek te halen. Door de vocals van James Blunt en de sounds van de gitaar, voel je echte country vibes zonder dat het de link met de dancemuziek verliest.

Axwell / \  Ingrosso ft. ROMANS - Dancing Alone
De meesten kennen ze als Swedish House Maffia, maar tegenwoordig gaan ze onder de naam Axwel / \ Ingrosso. They’re back better than ever met deze heerlijke tune. Als je nu nog niet in de feeststemming bent, weten wij het ook niet meer!

Wil je deze video's niet missen? Tune dan 13 & 20 oktober om 16:00 in op XITE!

 

FUN
FACTS