Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Ali B, Adje en Hef spelen in de gangsterfilm PATSER!

Altijd al benieuwd geweest naar de Antwerpse drugswereld? De film PATSER is, min of meer, gebaseerd op waargebeurde shit en neemt je mee in het leven van echte patsers.

De nieuwe film PATSER draait om snelle auto’s, dikke villa’s en vooral heel veel stacks. Vier vrienden uit Antwerpen dromen van een patserleven en besluiten de drugswereld in te duiken om snel geld te verdienen. Het begint allemaal in Antwerpen maar al snel komen ze in Amsterdam terecht en uiteindelijk zelfs in Colombia.

De hoofdrolspelers zijn Matteo Simoni, Nora Gharib, Junes Lazaar en Saïd Boumazoughe. Daarnaast zijn er ook rollen weggelegd voor onze eigen Ali B, Adje en Hef.

De rappers spelen niet alleen in de film, ze verzorgen ook nog eens de soundtrack! Zo bracht Ali B onlangs ‘Obesitas’ uit ft. Dopebwoy en Mula B en samen met Soufiane Eddyani kwam Ali met de track ‘Tranquille’. Dit is slechts het begin want er komen nog veel meer tracks van de PATSER ep aan.

PATSER is de derde film van regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah en naar eigen zeggen hebben ze de coolste Vlaamse film ooit gemaakt. Je kan PATSER vanaf februari in de Nederlandse bioscopen checken!

FUN
FACTS