Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Clean Bandit en Passenger op Paaspop

In het weekend van 19, 20 & 21 april is het weer tijd voor Paaspop! De eerste editie vond plaats in 1974 en sindsdien is het festival een begrip geworden. Vandaag zijn de eerste 40 namen bekend gemaakt en deze lees je hieronder!

Symphony
Schijndel is dé place to be tijdens het paasweekend. Je kunt namelijk je longen uit je lijf schreeuwen tijdens ‘Rather Be’ en ‘Symphony’ van niemand minder dan Clean Bandit. Als liefhebber van electropop kun je ook terecht bij Oscar and The Wolf. Mocht je het concert in AFAS Live dit weekend niet bij kunnen wonen, niet getreurd! Dansen op ‘Princes’ en ‘Breathing’ kan tijdens Paaspop.

We verheugen ons in deze donkere winterdagen alweer op de zon. Zie je het al voor je hoe je tijdens het paasweekend met een drankje in je hand staat te genieten van de chille tunes van Douwe Bob of Lukas Graham? Heerlijk.

Urban Vibes
Hele lekkere internationale namen, maar what about artiesten van eigen bodem? Voor urban vibes kun je terecht bij Sevn Alias of Frenna. Beide heren zijn niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Billen schudden kan tijdens een set van Yung Felix of Johnny500. Denk je nog energie over te hebben? Dan duik je in de moshpit bij internetsensaties Parmezaan en Linkerbaan, oftewel Joost en Donnie.

Throwback
Weet jij over welke groep we het hebben bij de nummers ‘Captain Hook’ of ‘1001 Arabian Nights’? Ch!pz is back! Ga terug in de tijd en zing mee met je favoriete popgroep van vroeger. Benieuwd welke artiesten er nog meer op Paaspop te vinden zijn? Meer informatie vind je hier of bekijk de trailer!


 

FUN
FACTS