Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
De allernieuwste MEROL clip zie je als eerste tijdens Fullscreen op het Nederlands Film Festival

Voor haar nieuwste single ‘vol’ krijgt MEROL niets minder dan een wereldpremière op het grote doek van de Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht!

MEROL ken je natuurlijk allang van haar megahits als ‘LEKKER MET DE MEIDEN’, ‘HOU JE BEK EN BEF ME’ en ‘Je Vais Vite’. Maar met rode loper en al krijgt deze clip een heel exclusieve première ter ere van de samenwerking tussen het Nederlands Film Festival en XITE. Tijdens Fullscreen kijk jij namelijk naar de beste muziekvideo’s van eigen bodem, en die van MEROL kunnen hier natuurlijk niet aan ontbreken. 

Wil jij bij deze exclusieve release zijn? Koop dan snel kaartjes op filmfestival.nl of check onze Instagram voor de winactie!

Over Fullscreen
In Fullscreen worden de beste clips van eigen bodem aan het publiek vertoond en zijn er interviews met artiesten en filmmakers. Door de vakjury wordt uiteindelijk een de prijs uitgereikt voor de beste Nederlandse muziekvideo, maar ook is er een XITE Music Video Award te winnen als publieksprijs. Het Fullscreen evenement vindt plaats op 26 september in de Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht. 

Over NFF 
Van vrijdag 24 september t/m zaterdag 2 oktober laat het Nederlands Film Festival de beste films en filmtalenten zien: in filmzalen door het hele land, online en in Utrecht. Het NFF presenteert nieuw talent, laat Digitale Cultuur beleven op de Storyspace expositie, biedt Masterclasses van makers uit binnen- en buitenland en toont een groot aanbod van de nieuwste en beste documentaires, korte films, videoclips, speelfilms en animaties.

 

FUN
FACTS