Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
De enige date die jij deze Valentijnsdag nodig hebt is XITE

Heb je een stiekeme crush op iemand? Of walg je al bij het idee van liefde? Of Valentijnsdag nou helemaal jouw ding is, of juist totaal niet – bij XITE vind jij de perfecte muziekvideo’s om je door deze liefdestijd heen te slepen.

XITE TV
4 at 4: Love Week

Deze week staat helemaal in het teken van Valentijnsdag. Iedere dag zie jij om 16:00 een 4 at 4 in dit thema op XITE. Op maandag trappen we af met de 4 at 4: Over It voor iedereen die er nog even geen zin in heeft. Op dinsdag warm je je hart op met de 4 at 4: Love Stories. Woensdag staat in het teken van de 4 at 4: Love Classics. Op donderdag zet je de tissues vast klaar voor de 4 at 4: Love Ballads. De vrijdag sluiten we af met jouw favoriete koppels uit de muziekindustrie in de 4 at 4: Love Couples

Valentine top 20
Komen de liefdesliedjes je neus nog niet uit? Op zaterdag 13 februari kijk naar de Valentine top 20 op XITE. Vol met klassiekers maar ook met nieuwe love songs. 

XITE is bij vrijwel alle televisieaanbieders te vinden. Staat jouw provider er niet bij? Klik hier voor het complete zenderoverzicht.

XITE interactieve app
Ben jij klant bij Ziggo en maak je gebruik van de Mediabox Next of Mediabox XL? Dan staat er een grote selectie van muziekvideokanalen voor je klaar in de interactieve XITE app. Geniet van de mooiste ballads in Hopeless Romantic of kies In The Sheets voor jouw dosis zwoele en hete muziekvideo’s. Zap gauw naar kanaal 25 en druk op de OK-knop van je afstandsbediening op de XITE app te starten. Enjoy!

 

FUN
FACTS