Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Feel the heat met de Afro top 20 op XITE

Africa represent! Wij hebben het ideale geheim om nog even lekker na te zomeren. Voel het ritme en dans met ons mee op de allerheetste Afrikaanse tracks.

XITE TV
Als jij Afropop zegt, dan zeggen wij Wizkid en Burna Boy. Het genre Afropop groeit meer en meer en daarom hebben wij op zaterdag 16 november om 16u de Afro top 20 klaarstaan. Benieuwd welke hete Afrikaanse tracks hier voorbijkomen? Dan staat jou het volgende te doen: intunen en dansen maar!

XITE is onder andere te ontvangen bij de bovenstaande providers. Staat jouw provider er niet bij? Niet getreurd, klik hier voor het complete zenderoverzicht en kom erachter op welke zender jij XITE kan bekijken!

XITE interactieve app
Kan jij niet genoeg krijgen van the sound of Africa? Wij ook niet! Speciaal voor de liefhebbers van dit opkomende genre hebben wij het Afro Heat channel klaarstaan in onze interactieve app. Als Ziggo jouw provider is en je in bezit bent van een Mediabox XL of eén Mediabox Next kan jij gebruik maken van de interactieve app van XITE. Zo kan je dus op elk gewenst moment genieten van dit heerlijke genre!

Wat kan je precies verwachten? Nou, dit dus:

Tiwa Savage – 49-99

Afro B & Slim Jxmmi - Fine Wine & Hennessy

Burna Boy ft. Jorja Smith - Gum Body

 

FUN
FACTS