Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Gotu Jim dropt 2 muziekvideo’s voor ‘Unlimited’

Upcoming hiphopartiest Gotu Jim heeft voor zijn nieuwe track ‘Unlimited’ niet één maar twee videoclips gedropt! Lees snel verder om meer te weten te komen over de eigenzinnige rapper en om zijn nieuwe muziekvideo’s te checken.Wie is Gotu Jim?

Gotu Jim, ofwel Jim Lageveen, kan je kennen van ‘Krijg Het Er Geil Van’ met zangeres Merol en tracks als ‘Raak In De Disco’ en ‘Oranje Etiket’. De 22-jarige rapper zit niet stil en timmert hard aan de weg. Zo heeft hij onlangs zijn debuutalbum ‘Generation K’ uitgebracht en is hij in november het land doorgereisd met zijn praktisch uitverkochte tour.

Jim’s muzikale avontuur begon in 2017 op Soundcloud en dit is dan ook de plek waar hij door Abel van Gijlswijk werd ontdekt. Niet veel later richtte Abel samen met Pepijn Lanen, ofwel Faberyayo, het label Burning Fik op. Het was meant to be dat Gotu Jim zou signen bij de Burning Fik family. De rest is geschiedenis.‘Unlimited’

Na het droppen van zijn ‘Generation K’ album trakteert Gotu Jim zijn fans op een nieuwe track. De ‘Unlimited’ muziekvideo’s zijn uitgebracht in samenwerking met Tele2 en spelen in op de databundels van de kijkers. 

Is de bodem van je internetbundel in zicht? Dan is de limited versie van de videoclip wat voor jou. Deze versie van de muziekvideo verbruikt zo min mogelijk data doordat er bijvoorbeeld minder kleurverloop, bewegingen en details in zitten. 

Wil je all-out gaan? Geniet dan van de unlimited videoclip waarin alles uit de kast wordt gehaald voor de tofste video experience! Met alles erop en eraan trekt deze video jouw internetbundel helemaal leeg. Dit leegtrekken is natuurlijk geen probleem met jouw unlimited bundel van Tele2.

Check de video die het beste bij jouw databundel past hieronder:

Limited


Unlimited

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Tele2.

FUN
FACTS