Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Jacin Trill, Oliver Heldens en Kraantje Pappie op WE ARE ELECTRIC!

Ben jij klaar om los te gaan op een van de grootste elektronische muziekfestivals van Nederland? WE ARE ELECTRIC is op 6 t/m 8 juli te vinden in Boxtel en dit wil je zeker niet missen. Eerder werd al bekend gemaakt dat o.a. The Prodigy en Justice deze zomer naar Brabant afreizen en vandaag zijn er nieuwe namen aan de line-up toegevoegd.WE ARE ELECTRIC 2018 belooft de ultieme mix te worden van dj-sets en live acts. Met nieuwe namen op de line-up zoals Oliver Heldens, De Jeugd van Tegenwoordig, Paul Kalkbrenner, Netsky, Chocolate Puma, Kraantje Pappie, Jacin Thrill en XITE's Kickstart Yung Nnelg bewijst WAE zich als een van de meest veelzijdige muziekfestivals van Nederland!

Drie dagen lang check je zo’n 100 artiesten uit alle hoeken van de elektronische muziekindustrie op vier grote podia! WAE biedt daarnaast een veelzijdige mix van internationaal en opkomend talent. Zo heeft de Berlijnse Paul Kalkbrenner zich allang bewezen als een van de grootste namen in de dampende techno scene en is Jacin Trill nog druk bezig met het veroveren van de Nederlandse podia.

Door de nieuwe locatie in Boxtel kan WAE - op groot verzoek van de diehard fans - een programmering aanbieden die doorgaat tot de late, of eigenlijk vroege, uurtjes. Daarnaast is er een ruim aanbod aan kampeermogelijkheden en is het ook mogelijk om luxe Electric Paradise camping accommodaties te huren.

De kaartverkoop van WE ARE ELECTRIC Weekender start op zaterdag 27 januari om 10u via deze link. Zorg dat je je wekker zet en klaar zit om je tickets te bemachtigen, met deze line-up kan het namelijk niet lang duren voordat het festival is uitverkocht. Daarnaast een kleine tip van XITE; WAE heeft een exclusieve Electric Bird-actie voor de eerste 5000 weekendkaarten (incl. camping). De centen die je hiermee bespaart kan je natuurlijk lekker spenden op het festival zelf! Dagkaarten zullen na het bekendmaken van de volledige programma in de verkoop gaan.

6 T/M 8 JULI 2018 - HISTORISCH LANDGOED VELDER IN BOXTEL

XITE ging in 2017 los op WE ARE ELECTRIC en vroeg de festivalgangers naar hun ultieme versier outfit, check de video hier!
Fan van Kraantje Pappie? Check dan zijn Tinder do's and dont's in deze Pick Up Line !

 

FUN
FACTS