Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Kickstart: Alessio

Het aanstormende talent Alessio is met de muziekvideo voor de single 'That's A Lie’ de nieuwe XITE Kickstart. Elke maand kiest XITE een artiest om in de spotlight te zetten. ‘That’s A Lie’ zie je deze maand extra vaak op XITE.

Over Alessio
In 2022 zette Alessio de eerste stappen in zijn muzikale carrière met de debuutsingle Vijfzes, een samenwerking met Rami die direct de Nederlandse hitlijsten bereikte. Het jaar daarop bracht Alessio meerdere succesvolle singles uit, waaronder Loco Loco met Sluwe Olie.
Alessio bleef niet stilzitten, want in 2023 kondigde hij zijn allereerste zomertour aan. Hij trad niet alleen op in Nederland, maar ook in andere landen waaronder Spanje en Griekenland. Het jaar werd afgesloten met de release van That’s A Lie, een samenwerking met DJ DYLVN, Ronnie Flex, Chivv, en ADF Samski.
 
That’s A Lie
Aan het begin van dit jaar bracht Alessio de muziekvideo voor That’s A Lie uit, die op perfecte wijze de aanstekelijke energie van de track overbrengt. De video is geregisseerd door de Nederlandse regisseur Fynn Cats, die eerder samenwerkte met artiesten als Bizzey, Emma Heesters en DYSTINCT.
 

 

FUN
FACTS