Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Kom naar de workshops van deze Amsterdamse Helden 2017!

Deze Amsterdamse Helden zijn nu bekend! Zij kunnen jou tijdens Amsterdamse Helden 2017 de kneepjes van het vak leren in hun onmisbare workshops om jou helemaal klaar te stomen voor het echte werk. Want wie weet mag jij meedraaien met een echte videoclip productie van Kris Kross Amsterdam en dan komen je geleerde skills goed van pas. XITE presenteert hierbij de professionals!

Geef je nu hier op voor Amsterdamse helden 2018!

Twan van Steenhoven

Twan van Steenhoven, of ook wel Big2, is een Nederlandse producer en rapper. Bekend van het rapduo The Opposites en rapgroep Mario Kartel. Heel wat hitjes heeft deze man in onze muzieklijsten gebracht, zoals Slapeloze Nachten, Licht Uit en Sukkel Voor De Liefde. Twan zal de workshop muziek geven, waar jij van hem de allerbeste tips and tricks kan meekrijgen om jou naar een hoger niveau te brengen.

Nils verkooijen

Foto: Cedric Veldhuis
Met nog maar 20 jaar op teller, heeft deze acteur al een mooie lijst weten te maken aan acteerwerk. Al op jonge leeftijd was hij al op de buis te aanschouwen en is sindsdien niet meer weg te slepen. Hij heeft sindsdien al in 21 films gespeeld en 16 televisieseries. Je zal hem vast en zeker herkennen van zijn rollen in films als ‘Achtste Groepers Huilen Niet’, ‘Oorlogsgeheimen’ en ‘Dik Trom’.

Nils gaat jou de kneepjes van het vak leren in zijn onmisbare acteerworkshop, zodat jij helemaal ready bent voor de spotlights.

Ingrid Jansen

Foto: Robin Kamphuis
Naast dat ze lange tijd VJ is geweest bij XITE, kan deze chick ook dansen als een beest. Al vanaf jonge leeftijd heeft ze een passie voor dansen ontwikkeld. Ze heeft haar danservaring onder andere opgedaan bij de AVRO Televizier-ring, Musicals in Ahoy en diverse TV programma’s. Ook heeft ze samen met vele internationale artiesten mogen werken, zoals Shakira, The Sugababes, LMFAO, Icona Pop en de choreograaf van Michael Jackson.

Ingrid zal jouw danstalent een boost geven om al je skills te ontwikkelen. In haar onmisbare performance workshop stoomt ze je klaar voor het echte werk. See you at the dancefloor!

David-Jan Bronsgeest

Deze naam zal zal je niet gelijk wat zeggen, maar deze man brengt het beeld on fire. Hij heeft videoclips geregisseerd voor onder andere Chef'special en Eva Simons. Met een Tuschinski Award voor beste student film van Nederland op zak en een nominatie voor beste fictieve debuut van Nederland, kunnen we zeggen dat je in goede handen bij hem zult zijn. Wil jij ook een gouden blik hebben voor regie? geef je dan op!

Suuz Bisschops

Man o man, Suuz Bisschops rockt haar instagram met jaloersmakende foto’s. Ze heeft de meest prachtige modellen gekleed met de meest geweldige outfits. Ze deed de styling voor namen als Fucking Young! Magazine, Schön! Magazine, L’OFFICIEL, LE MILE Magazine, Tommy Hilfiger, Desperados en ETQ. Als iemand weet wat on trend is, dan is Suuz het wel!

Geef je hier op voor de workshops!

 

FUN
FACTS