Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
#LUCASANDSTEVE WEEK

Deze week is het #LUCASANDSTEVEWEEK op XITE. Dat wil zeggen dat de hele week in het teken staat van Lucas & Steve. Zaterdag presenteren zij om 14.00 uur hun Top 30 favoriete videoclips op XITE. Natuurlijk zijn er weer leuke prijzen te winnen, waaronder ook een Meet & Greet!

De DJ’s en producers Lucas de Wert en Steven Jansen zijn al enkele jaren solo bezig. Als zij in 2010 besluiten hun krachten te bundelen als het DJ-duo Lucas & Steve gaat het allemaal in een rap tempo. Door de jaren heen brengen ze een aantal singles uit die erg goed worden ontvangen.

Met de support van artiesten als Tiësto, Armin van Buuren, Afrojack en nog veel meer, kon het niet lang duren totdat de jongens hun eerste platencontract tekenden. Dat gebeurde in 2014 bij het wereldwijde Spinnin’ Records. In 2015 brachten ze de remix uit van ‘Eagle Eyes’ featuring Lost Frequencies. Later dat jaar kwamen ze ook nog met de hit ‘Love Is My Game’.

In 2016 breken ze dan definitief door bij het grote publiek met hun zomerhit ‘Summer On You’. Als kers op de taart bereiken ze met deze zomerhit een platina single! De jongens reizen de hele wereld over en werden dan ook gevraagd om een set te draaien voor de winnaars in Brazilië tijdens de Olympische Spelen. Tegenwoordig staan ze op de grootste festivals en zal je ze deze zomer ongetwijfeld nog een keer tegenkomen.

Onlangs brachten de jongens samen met XITE hun nieuwe videoclip ‘Calling On You’ uit, wat ook een hit belooft te worden. 2017 wordt hét jaar van Lucas & Steve, genoeg reden dus voor een Lucas & Steve Week op XITE!

Benieuwd naar wat hun favoriete Top 30 videoclips zijn? Check het aankomende zaterdag om 14.00 uur op XITE. Houd @XITENL op social in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste updates over Lucas & Steve.

FUN
FACTS