Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Ontdek de XITE tv app op Samsung TV

Voor iedereen die dol is op muziekvideo’s én in het bezit van een Samsung TV hebben we fantastisch nieuws! De XITE interactieve tv app is vanaf nu ook gratis te gebruiken op Samsung TV! Lees hieronder alle mogelijkheden.

200 themakanalen, 1 app
Met tot wel 200 themakanalen biedt de app voor ieder wat wils. Bepaal zelf wat je wil zien door het kanaal te selecteren waar je op dat moment zin in hebt. De kanalen worden dagelijks ververst door XITE's team van muziekexperts.

 

Like en Skip
Met de 'Like' en 'Skip' functie bepaal jij zelf welke muziekvideo's je aan het 'Your Likes' kanaal toevoegt of liever even overslaat. Gebruik de knoppen op je afstandsbediening om video's te 'liken' (pijl omhoog) of te 'skippen' (pijl naar rechts).

 

For You
Ontdek de 'For You' categorie met gepersonaliseerde kanalen aan de hand van de video's die jij leuk vindt en je kijkgedrag. Van de nieuwste releases in het 'Released' kanaal tot video's gebaseerd op jouw favorieten in 'Your Weekly'. Wil jij nog meer ontdekken? Het 'Surprise Me' kanaal zit boordevol suggesties voor jou.

 

Mixer
Gebruik de 'Mixer' functie in het XITE menu en creëer je eigen muziekvideo mix. Selecteer een genre, decade en filter en geniet van je nieuwe mix!

 
Find & Explore
Met de zoekfunctie speur jij door de hele muziekvideo catalogus. Vind je favoriete muziekvideo en geniet daarna van een eindeloze playlist met vergelijkbare video’s. Via het vergrootglas icoon in het XITE menu open je de ‘Find & Explore’ functie.

 
Je eigen profiel
Woon je met meer mensen in één huis? Via het XITE menu kan je tot wel 5 profielen aanmaken. Een eigen profiel met jouw persoonlijke voorkeuren én 'likes'.

 
XITE Premium
Liever geen reclame? Met XITE Premium geniet je voor slechts €4,99 per maand non stop van je favoriete muziekvideo's en kan je onbeperkt video's skippen.

 
Hoe kom je in de XITE interactieve tv app?
1. Ga naar het hoofdmenu op je Samsung TV om naar apps te zoeken
2. Klik op het grijze icoon 'apps' in het menu
3. Zoek en/of selecteer de XITE app
4. Installeer de app
5. Open de XITE app
FUN
FACTS