Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Paaspop maakt 44 nieuwe acts bekend!

Een tijdje geleden maakte Paaspop de eerste 40 namen bekend met onder andere Clean Bandit, Oscar & The Wolf en Passenger. Het festival dat plaatsvindt tijdens het paasweekend op 19, 20 en 21 april komt steeds dichterbij dus is het tijd om even flink te strooien met nieuwe namen!

De Jeugd van Tegenwoordig
Niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene is de Jeugd van Tegenwoordig! Na zeven albums worden er nog steeds hits gemaakt zoals ‘Gemist’ en ‘Ik Kwam Haar Tegen In De Moshpit’. Laten deze nummers geen belletje rinkelen? Dan doet onderstaande track dat waarschijnlijk wel.


 

Kraantje Pappie
Crane is al sinds 2012 lekker aan het gaan en heeft bewezen veel meer te zijn dan alleen ‘Feesttent’. ‘Ja’ werd bekroond met platina en sindsdien is de Groningse rapper continu in de charts te vinden. Zijn optredens staan garant voor een lekker feestje!


 

Hef
Hef Bundy is toch wel echt één van de grondleggers van de Nederlandse hiphop. Vorige week bevestigde de rapper via Instagram dat zijn nieuwe album ‘Koud’ af is, wij kunnen niet wachten!


 

Bizzey
In 2016 besloot Bizzey te stoppen met Yellow Claw en sindsdien is hij als solo-artiest non stop bezig met het scoren van hits. Met ‘Challas’ begon de journey die nog lang geen einde kent. Bizzey gaat de tent sowieso slopen, dus dit mag je niet missen!


 

Ben je benieuwd wie er nog meer bevestigd zijn? Kijk dan hier. Naast 44 nieuwe acts zijn er ook drie nieuwe area’s waar je je kunt vermaken. Technoliefhebbers, eat your heart out in Detroit. Verwacht een méga visueel spektakel in een gigantische ronde tent! In de Cosy Comedy Club kun je terecht als je genoeg hebt van de slechte humor van je vrienden en als kers op de taart is daar The Love Boat. Een extravaganza liefdesboot waar glitter & glamour in overschot zijn.

De kaartverkoop start op 19 januari om 10:00, so don’t miss out!

FUN
FACTS