Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Stormzy beklimt het podium van AFAS Live in 2020

Goed nieuws voor alle fans van Stormzy! Vandaag heeft de Britse rapper maar liefst 55 data bekend gemaakt voor zijn H.I.T.H World Tour 2020. Op 22 februari zal hij een optreden weggeven in AFAS Live in Amsterdam.

Eerder deze maand werd zijn langverwachte album ‘Heavy Is The Head’ aangekondigd en vorige week dropte hij de gloednieuwe single ‘Own It’, die hij samen met Ed Sheeran en Burna Boy heeft gemaakt. Het nummer bestormt de hitlijsten en belooft wederom weer veel succes op te leveren. Dit is niet de eerste single van zijn aankomende album dat wij kennen. Zo verraste hij iedereen met het nummer ‘Vossi Bop’, zijn eerste release sinds 2017. Met deze single behaalde hij 12.7 miljoen streams in een week tijd met een nummer 1 hit als resultaat. Niet lang daarna kwamen de nummers ‘Crown’ en ‘Wiley Flow’ uit. 

Op zaterdag 22 februari komt Stormzy met zijn H.I.T.H World Tour 2020 naar AFAS Live in Amsterdam. Deze show zal compleet in het teken staan van zijn nieuwe album ‘Heavy Is The Head’, dat op 13 december uit zal komen. Rap jij de teksten van Stormzy met gemak mee? Dan mag jij dit concert absoluut niet missen. 

 

FUN
FACTS