Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Terug naar school met XITE

De schoolboeken zijn gekaft en het einde van de zomer nadert… Dit kan maar één ding betekenen: het schooljaar is weer begonnen. Voor velen het moment dat de nekharen overeind gaan staan en dat begrijpen we. We see you, brugpiepers, tweedeklassers en iedereen die nog een les wiskunde óf een hoorcollege moet doorstaan! We maken de schoolbanken wat dragelijker met een eeuwenoud medicijn: muziek.

2019-08-31T16:00:00+00:00
31/08/2019
16:00
op xite

XITE TV
Wen rustig aan het concept ‘terug naar school gaan’ met de Back to school top 20 op 31 augustus om 16u. Alle muziekvideo’s zijn volledig in het thema, met klassiekers zoals ‘...Baby One More Time’ van Britney Spears en ‘Fancy’ van Iggy Azalea waarin ze de film ‘Clueless’ recreëert. 

XITE is onder andere te ontvangen bij de bovenstaande providers. Staat jouw provider er niet bij? Niet getreurd, klik hier voor het complete zenderoverzicht en kom erachter op welke zender jij XITE kan bekijken!

XITE Music
Natuurlijk check je via XITE Music ook de beste Back To School tracks op kanaal 901! Benieuwd of jij gebruik kan maken van XITE Music via Ziggo Digitale radio op je tv? In dit artikel hebben we alles voor je samengevat.

FUN
FACTS