Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
WIN een SONY upgrade voor je EINDEXAMENFISSA

Geef jij een eindexamenfeestje? En wil je dat XITE jouw party komt crashen met Sony goodies? Laat dan voor 22 juni zien dat je geslaagd bent op Instagram met #EINDEXAMENFISSA en #SONYEXTRABASS en maak kans op een upgrade voor je eindexamenfeestje.


Op woensdag 14 juni krijg jij EINDELIJK te horen of je bent geslaagd voor je eindexamen! Ben je van plan om een feestje te geven als je geslaagd bent? Via XITE maak jij kans op het ultieme eindexamenfeestje!

Het enige wat je hoeft te doen, is een foto te uploaden op Instagram waarin je laat zien dat je geslaagd bent met #EINDEXAMENFISSA en #SONYEXTRABASS, en wie weet staat Boris binnenkort voor jouw deur om je feestje op zijn kop te zetten. 

Wanneer jij wint, zorgt XITE dat je feestje onvergetelijk wordt met confettikannonen, opblaasdieren, een Sony XB7 Partyspeaker inclusief Extra Bass headphone en veel meer! Daarnaast maken jouw vrienden op het feest kans op een van de XB20 wireless speakers. Meedoen kan tot en met 21 juni. Lees hier alle voorwaarden.

FUN
FACTS