Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE tipt: ADE Beats

Whoop, whoop! Morgen gaat een van de tofste evenementen van het jaar van start: Amsterdam Dance Event. Ben jij fan van hiphop, bass en beats? Dan kan een bezoekje aan ADE Beats niet missen. Verwacht een conferentie met sprekers uit binnen- en buitenland en spijker je kennis bij met de laatste trends in de muziekindustrie.

ADE Beats 2019
ADE Beats, het internationale platform voor hiphop, bass en beats viert dit jaar zijn 10-jarig jubileum tijdens Amsterdam Dance Event! Het event zal op vrijdag 18 oktober terugkeren naar de Melkweg met een bruisend nationaal en internationaal programma. Denk hierbij aan inspirerende music talks, masterclasses en verschillende Q&A’s over de laatste trends en ontwikkelingen in de muziekindustrie. Dit is dé place to be als jij je netwerk wilt uitbreiden en wilt leren van de beste professionals.

Naast veel binnen en buitenlandse muziekprofessionals, maken ook bekende namen als Josylvio en Chivv tijdens ADE Beats hun opwachting. Zij vertellen je tijdens ADE BeatsTalk alles over het begin van hun carrière, het scoren van hits en hun toekomstbeeld van de muziekindustrie. Interesting, right?


 

FUN
FACTS