Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE x Jera On Air

Zet je schrap want het grootste punk, hardcore en metalcore festival van Nederland is terug! Van 22 t/m 24 juni geniet je in Ysselsteyn van livemuziek, dj’s, speciaal bier, lekker eten en nog veel meer!

Over Jera On Air
Wat begon als een initiatief van O.J.C. JERA ‘70 (het open jongerencentrum in Ysselsteyn), is inmiddels uitgegroeid tot hét festival voor liefhebbers van punk, hardcore en metalcore. Dit jaar vindt de 29e editie van Jera On Air plaats en met bands als o.a. Parkway Drive, Rancid, Flogging Molly wordt het wederom een onvergetelijke belevenis!
 
Bereid je voor met XITE
Alvast in de stemming komen? Check dan het Jera On Air kanaal in de XITE interactieve tv app met muziekvideo’s van artiesten uit de line-up. De XITE tv app is beschikbaar voor Ziggo klanten (Mediabox Next en Mediabox XL), KPN (Interactieve TV), Amazon Fire TV en Samsung TV. Ben jij geen klant bij deze providers? Geen probleem! Geniet iedere woensdagavond van de beste rock en metal muziekvideo’s tijdens Rock On (22:00 - 23:00) en Metal Madness (23:00 - 00:00) op de XITE televisiezender. Check hier het zenderoverzicht.
 
FUN
FACTS