Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE x Pal Mundo

Ben je een liefhebber van de betoverende muziek uit Centraal- en Latijns-Amerika? Dan is Pal Mundo de perfecte bestemming voor jou!

Over Pal Mundo
Het is weer zover! Op 15 juli wordt het Zuiderpark in Den Haag omgetoverd tot het grootste Latin en Caribbean festival van Europa, beter bekend als Pal Mundo. Het is dé plek waar je de meest opzwepende, energieke en kleurrijke muziekervaring van het jaar zult beleven. Met artiesten als Ozuna, Jowell Y Randy, Elvis Crespo en vele anderen wordt het een groot feest!
 
Kom in de stemming met XITE!
Bereid je voor op Pal Mundo en breng de Latin en Caribbean vibes naar je woonkamer. Check muziekvideo's van artiesten uit de festival line-up in het Pal Mundo kanaal in de XITE interactieve tv app. De XITE tv app is beschikbaar voor Ziggo-klanten (Mediabox Next en Mediabox XL), KPN (Interactieve TV), Amazon Fire TV en Samsung TV. Heb jij geen toegang tot de XITE app? Geen probleem! Check dan Siempre Latino, tussen 20:30 - 21:30 iedere vrijdag op de XITE televisiezender. Check hier het zenderoverzicht.

 

 

FUN
FACTS