Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Young Talent Alert! Hoe produceer je een videoclip?

Heb jij een passie voor acteren, muziek, videoclip productie of styling en wil jij je talent ontwikkelen?

XITE en de Gemeente Amsterdam slaan de armen ineen en komen met een nieuw project: Amsterdamse Helden. In dit project krijgen jongeren uit de windstreken van Amsterdam de kans om hun talenten te ontwikkelen en hun dromen na te jagen door mee te doen met een echte videoproductie van Kris Kross Amsterdam!

In verschillende disciplines kan jij workshops volgen om de kneepjes van het vak te leren om vervolgens kans te maken om mee te werken aan een algehele videoclip productie van Kris Kross Amsterdam. Deze workshops worden gegeven door een professionele crew in de categorieën acteren, videoclip productie, styling en het produceren van muziek.   

Ben je al enthousiast geworden en klaar om deel te nemen aan dit toffe project? Meld je dan zeker aan en wie weet zien wij jou daar! Check de site voor meer informatie en om je aan te melden: xite.nl/amsterdamsehelden

Amsterdamse Helden is een project van XITE in samenwerking met Gemeente Amsterdam, Kris Kross Amsterdam en o.a. het Jav’art huis, No Limit, Cremerzz en De Valk.

 

 

FUN
FACTS