De XITE

interactieve

TV app

De XITE interactieve TV app

De XITE televisie app is de ultieme manier om muziekvideo’s te kijken op jouw tv. Ontdek het uitgebreide aanbod aan themakanalen en bepaal zelf wat je wil zien.

De gratis XITE tv app is beschikbaar voor klanten van Ziggo (Mediabox Next en Mediabox XL) en KPN (Interactieve TV). Op KPN geniet je met een Premium account van een advertentievrije ervaring voor slechts €4,99 per maand. Meer weten over de XITE tv app? Bekijk dan hieronder de product reel en lees meer over alle functionaliteiten.

Ontdek de mogelijkheden van de XITE tv app

Met tot wel 200 themakanalen

Klik op 'OK' op je afstandsbediening om naar het menu te gaan. Hier ontdek je verschillende (sub)categorieën en kan je het kanaal selecteren waar je op dat moment zin in hebt. De kanalen worden dagelijks ververst door XITE's team van muziekexperts.

Like en Skip

Met de 'Like' en 'Skip' functie bepaal jij zelf welke muziekvideo's je aan het 'Your Likes' kanaal toevoegt of liever even overslaat. Gebruik de knoppen op je afstandsbediening om video's te 'liken' (pijl omhoog) of te 'skippen' (pijl naar rechts).

For You

Ontdek de 'For You' categorie met gepersonaliseerde kanalen aan de hand van de video's die jij leuk vindt en je kijkgedrag. Van de nieuwste releases in het 'Released' kanaal tot video's gebaseerd op jouw favorieten in 'Your Weekly'. Wil jij nog meer ontdekken? Het 'Surprise Me' kanaal zit boordevol suggesties voor jou.

Mixer

Gebruik de 'Mixer' functie in het XITE menu en creëer je eigen muziekvideo mix. Selecteer een genre, decade en filter en geniet van je nieuwe mix!

Search

Met de zoekfunctie speur jij door de hele muziekvideo catalogus. Ontdek de muziekvideo's van jouw favoriete artiest, of zoek specifiek naar die ene toffe clip. Via het vergrootglas icoon in het XITE menu open je de 'Search' functie.

Je eigen profiel

Woon je met meer mensen in één huis? Via het XITE menu kan je tot wel 5 profielen aanmaken. Een eigen profiel met jouw persoonlijke voorkeuren én 'likes'.

Hoe kom je in de XITE interactieve tv app?

Ziggo (Mediabox Next en Mediabox XL)

1. Ga naar de XITE zender op kanaal 25

2. Na een aantal seconden verschijnt er links bovenin je scherm: "Press OK to open the XITE app"

3. Druk op 'OK' op je afstandsbediening om de XITE interactieve app te openen

Tip: Je kan de XITE app ook vinden via het Ziggo Apps menu

KPN Interactieve TV

1. Ga via 'MENU' naar de optie 'Apps voor TV'

2. Zoek en/of selecteer de XITE app en druk op 'OK'

3. Ben je in de XITE app? Druk dan op 'OK' om het XITE menu te openen.

4. Navigeer met de pijltjestoetsen op je afstandsbediening om door de app te gaan

5. Geen zin in advertenties? Ga naar 'Settings' in het XITE menu en word Premium!

Genieten van

XITE

zonder reclame?

Genieten van XITE zonder reclame?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief