Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Brrr, het is winter! Trotseer de kou met XITE

De ijskoude winterdagen zijn een feit. In de wintermaanden wil je natuurlijk niets liever dan met een warme deken op de bank neerploffen. Met sfeervolle en hartverwarmende muziekvideo’s brengen wij weer wat warmte in je huiskamer. Zeg maar dag tegen die muts, handschoenen en sjaal en hallo tegen jouw bank, je kop thee én XITE.

XITE TV
Zaterdag. Je weekend is begonnen, je hebt geen verplichtingen en je wilt op deze koude dag het liefst onder een dekentje kruipen. Voor dat extra beetje chill aan jouw vrije dag tune je in voor Winter Vibes op XITE. Iedere zaterdagmiddag vanaf 14u op je beeldbuis. ❄️XITE is bij vrijwel alle kabelaanbieders te vinden. Staat jouw provider er niet bij? Klik hier voor het complete zenderoverzicht.

XITE interactieve app
Baby, it’s cold outside. Blijf lekker binnen, zet een kopje thee (óf geniet van een andere warme drank) en upgrade je chill modus met het Cosy Winter channel op onze interactieve app. Met deze muziekvideo’s overleef je de koude en donkere dagen met gemak. De interactieve XITE app is beschikbaar voor Ziggo klanten met een Mediabox XL of een Mediabox Next.

XITE Music 
Op XITE Music staat het Winter channel klaar, met een flinke lijst met sfeervolle songs. Dit channel is te vinden op het Themafeestje kanaal 901 van XITE Music. Benieuwd of jij gebruik kan maken van XITE Music via Ziggo digitale radio op je tv? In dit artikel hebben we alles voor je samengevat.

FUN
FACTS