Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Who run the world? GIRLS!

Een avond vol met muziekvideo’s van de beste en meest populaire powerladies uit de muziekindustrie? Get ready to dance, want de Female top 20 powered by FHM500 belooft veel goeds!

Op woensdag 5 juni wordt de Female top 20 powered by FHM500 uitgezonden op XITE. Wat je precies kan verwachten? Powerladies van internationale en nationale bodem. Ga klaar zitten want deze wil je niet missen! Check hieronder alvast 5 powervrouwen die je zeker terug gaat zien in de top 20 om in de stemming te komen.

RIMON
RIMON bracht haar video ‘Dust’ uit en we waren instantly verliefd op haar mooie stem. Ze bracht dit nummer uit bij haar EP genaamd ‘BBYGIRL FOCU$’. En dat is ook zeker wat RIMON doet. Deze powerchick focust zich op haar muziek en wij zijn fan!

Cardi B
Cardi B maakt ‘Money Moves’! Zo was Cardi de eerste Female Rapper in bijna 20 jaar die de Billboard Top 100 haalde. Daarnaast is zij ook de eerste female solo rapper die een grammy voor Best Album mocht ontvangen. Als dit geen powerchick is, weten wij het ook niet meer.

Tabitha
Tabitha is niet te missen in dit rijtje. Deze ster van eigen bodem bracht onlangs haar nieuwe nummer ‘Het Spijt Me Niet’ uit. Dit nummer is een ode aan de vrouw. Leuk weetje: 90% van de crew van de videoclip van deze track was vrouw, een mooi statement! Tabitha ga je zeker terugzien in de Female top 20 powered by FHM500.

Ariana Grande
Ariana Grande begon dit jaar met hit na hit, zo bracht ze ons haar album ‘thank u, next’. Hiermee heeft ze iedereen voor zich gewonnen en is dit nu al de phrase van 2019! Ariana kan dan ook zeker niet missen in dit rijtje powervrouwen.

Beyoncé
Queen B, do we need to say more? Beyoncé mag obviously niet ontbreken in dit lijstje dus je kunt woensdagavond genieten van haar fierce classic ‘Run The World’!
Let’s get in ‘Formation’ voor de Female top 20 powered by FHM500, woensdag 5 juni om 20:30 op XITE!

FHM500 zet jaarlijks de mooiste dames van Nederland op een rijtje. Check FHM500.nl voor alle informatie over het magazine en het complete overzicht. Het nieuwste FHM500 magazine scoor je hier!


Kan je woensdag niet intunen? No worries want de Female top 20 powered by FHM500 wordt op zondag 9 juni om 20.30 herhaald.

 

FUN
FACTS