Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Get in the mood for Halsey’s Manic World Tour

Halsey, bekend van hits als ‘Closer’, ‘Without Me’ en ‘Graveyard’ staat op 15 februari met haar Manic World Tour in de Ziggo Dome. Op XITE bereiden we jou alvast voor op het concert van de Amerikaanse popster.

De zangeres heeft wereldwijd al meer dan 23 miljard streams vergaard en negen miljoen albums verkocht. Ze heeft kort geleden haar album ‘Manic’ gedropt, waarin ze ons meeneemt op reis door haar gedachten. Haar tour zal ook compleet in het teken staan van deze nieuwe release. 

XITE TV
Aangezien wij ook geen genoeg kunnen krijgen van de heerlijke nummers van Halsey, zenden wij op zondag 9 februari om 21:30 de Halsey & Friends top 10 uit. Artiesten als BTS, Justin Bieber en Yungblud passeren de revue. You don’t want to miss out on this one!

XITE is bij vrijwel alle kabelaanbieders te vinden. Staat jouw provider er niet tussen? Klik hier voor het complete zenderoverzicht.

XITE interactieve app
Een top 10 is voor de diehard Halsey fans onder ons niet genoeg. Via de interactieve XITE app kijk je nog even door naar de videoclips van Halsey in het Halsey & Friends channel. Beschikbaar voor Ziggo klanten met een Mediabox XL en een Mediabox Next.

XITE Music
Halsey beluister je ook via XITE Music op het Ziggo Dome channel (kanaalnummer 902). Stoom jezelf klaar voor het concert met hits als ‘Graveyard’, ‘Without Me’ en ‘Nightmare’. Benieuwd of jij gebruik kan maken van XITE Music via Ziggo digitale radio op je tv? Dat ontdek je hier.

FUN
FACTS