Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Get your beach bum ready met de Sports top 20

Heb jij de zomer al in je bol maar de winter nog in je belly? Joehoe, no more excuses! Kom van die bank af en haal de halters uit de kast. Want op 1 en 8 mei om 21:00 zenden wij Sports top 20 uit, speciaal ter motivatie van jouw goddelijke beach body!

Let’s get started
Misschien ben jij al superfit bent of begin je lekker rustig aan zoals de topper hieronder. It’s oke! PS. We’re just like you. Net als de meeste mensen vinden wij het stiekem heel fijn om zoiets kleins als een slechte muziek als een excuus te nemen om niet te gaan sporten.  Maar wij gunnen iedereen een fit lijf en een langer leven, so let’s get started!De beste work-out bangers
Beuk in no-time door jouw work-out heen tijdens de Sports Top 20.

Voordelen:

  • Je hoeft hiervoor niet de deur uit
  • Je kunt kunt genieten van de leukste tracks
  • Healthy lijf happy life
  • Je hebt geen kneiterdure personal trainer nodig die in je oor schreeuwt
  • Komende zomer kun jij als een ware Adonis over het strand paraderen


Let’s do it together

Samen is alles leuker. Trommel dus al je vrienden op, markeer het in jullie agenda’s en maak er een gezamenlijke sportavond van! Dus vergeet het niet. Tune in op 1 en 8 mei om 21:00!

Veel sportplezier en see you at the beach this summer. (In beast-mode obviously!)De Sports Top 20 is powered by het WK 3x3-basketball, 18 t/m 23 juni op het Museumplein Amsterdam. Scoor je tickets op www.basketball.nl/tickets.

FUN
FACTS