Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Halloween vier je met XITE

Al bijgekomen van ADE? Top, dan kan je je gaan klaarmaken voor het volgende feest op de planning: Halloween! Deze Halloween werk je op XITE aan je stalen zenuwen met de meest creepy muziekvideo’s allertijden. Just wait and see...

2019-10-31T22:00:00+00:00
31/10/2019
22:00
op xite

XITE TV
Your Choice

Op maandag 28 oktober staat de wekelijkse Your Choice (op Facebook en Instagram) geheel in het thema van Halloween. De thema’s ‘Fairytale’ en ‘Horror’ nemen het tegen elkaar op. Houd onze socials in de gaten en bepaal met jouw stem welk thema er woensdag 30 oktober om 20u op XITE te zien is! ?

4 at 4: Halloween
The freaks come out at night! Voor iedereen die liever niet wacht tot middernacht om te gaan spoken, check je in de 4 at 4: Halloween alvast vier muziekvideo’s die de haren in je nek overeind laten staan. Donderdag 31 oktober om 16u op XITE. 

Halloween top 20
Op donderdag 31 oktober hebben wij speciaal voor alle freaky fans de Halloween top 20 samengesteld. Ben jij klaar voor muziekvideo’s met een creepy touch? Zorg dan dat jij op donderdag vanaf 22u aan je beeldbuis gekluisterd zit. If you dare… ?Benieuwd waar jij XITE kan vinden? Klik hier voor het volledige zenderoverzicht.

XITE interactieve app
Op onze interactieve app staat voor alle liefhebbers van Halloween een Haunted Hits channel klaar. Is Ziggo jouw provider? Alleen met een Mediabox XL óf een Mediabox Next kan je gebruik maken van het Haunted Hits channel.

FUN
FACTS